Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Bezglutenowe ciastka orzechowe

Dla dziecka od 4. roku życia

do 20 min.
łatwy
Oceń :
(1)
separator
orzechy, masło orzechowe, ciastka, ciasteczka
fot. StefanieB. - Fotolia.com

Bezglutenowe ciastka orzechowe - składniki

  • masło orzechowe - 300 g
  • jajko
  • cukier - 150 g

Bezglutenowe ciastka orzechowe - sposób przygotowania

Wymieszaj wszystkie składniki razem do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżką nakładaj kulki ciasta na blachę (zachowaj odstępy) i piecz 10 minut.
Jeśli ciastka nie muszą być bezglutenowe, możesz dodać łyżkę mąki lub płatków owsianych.

Sprawdź inne słodkie przepisy


źródło: edipresse
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?