Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Gotowana wątróbka

Dla dziecka od 12. miesiąca życia

do 30 min.
łatwy
Oceń :
(0)
separator
fot. Fotolia

Gotowana wątróbka - składniki

  • wątróbka drobiowa
  • masło
  • włoszczyzna

Gotowana wątróbka - sposób przygotowania

Wątróbkę opłucz, oczyść z błon. Do wrzącego wywaru z włoszczyzny włóż wątróbkę. Gotuj około 10 minut. Po wyjęciu drobno posiekaj. Podawaj z marchewką i ziemniaczkami polanymi masłem.

Polecamy przepis: Pasztet z wątróbki
Wypróbuj inne przepisy z wykorzystaniem drobiu
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?