Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Indycze węże

Dla dziecka od 2. roku życia

do 20 min.
łatwy
Oceń :
(0)
separator

Indycze węże - składniki

  • plaster mięsa z piersi indyka,
  • łyżeczka oliwy z oliwek,
  • 3 kawałki różnokolorowej papryki,
  • sól,
  • kolorowy pieprz,
  • suszone oregano.

Indycze węże - sposób przygotowania

Papryki umyj, oczyść i pokrój w cienkie paseczki. Opłukane i osuszone mięso z indyka również pokrój w cienkie paseczki, oprósz solą, pieprzem i oregano. Na patelni rozgrzej oliwę i krótko smaż mięso na złoty kolor. Skrop je wodą, dodaj paprykę i duś pod przykryciem jeszcze około 5 minut.
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?