Babyonline.pl
 
 
Rozwiń menu

Wygraj zestaw klocków Wader! Konkurs na recenzetkę katalogu produktów - marzec

| 01.03.2017, aktualizacja: 13.03.2017 | 19

Lubisz testować, oceniać i dzielić się z innymi swoimi spostrzeżeniami o produktach, których używałaś? Weź udział w konkursie i wygraj atrakcyjne nagrody - zestaw klocków funny blocks Wader.

separator
Wyślij e-mailem
separator
Oceń :
(9)
konkurs na recenzentkę
fot. Fotolia/Babyonline
Zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału w marcowej edycji konkursu "Zostań recenzentką katalogu produktów".

Laureatami zostaną osoby, które w naszym katalogu produktów dodadzą najwięcej opinii. Recenzja musi być konstruktywna i składać się z co najmniej 200 znaków ze spacjami.

Aby dodać opinię, trzeba być zalogowanym na Babyonline.pl (Przycisk Zaloguj się, znajduje się po prawej stronie na pasku narzędzi). Jeśli nie masz jeszcze konta, zarejestruj się.

W marcu do wygrania zestaw klocków funny blocks Wader:

To klocki przeznaczone dla nieco starszych dzieci. Cechujące się bardzo dużą różnorodnością kształtów. Klocki dają się łatwo składać, a zabawa nimi stymuluje wyobraźnią i rozwija zdolności manualne malucha. W zestawie znajdują się główki zwierzątek (żyrafa, pies, kotek, koń, małpka, papuga, zając i słoń), które idealnie układają się w postać danego zwierzątka ułożonego z klocków. Dzieci na pewno będą mogły z łatwością stworzyć swoje małe, domowe zoo.

Wejdź na Katalog produktów i dodawaj recenzje.

Zobacz też: Regulamin konkursu
 
Laureatką lutowej odsłony została agrafka13. Wysyłamy do niej zestaw klocków Wader domino.

separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (19)
avatar

emiliazgaju
emiliazgaju | 2016-12-02 14:05 Zgłoś komentarzZgłoś komentarz do moderacji

miła niespodzianka przedświąteczna :) dziękuję!

Odpowiedz

unitedsylw
unitedsylw | 2016-07-11 09:29 Zgłoś komentarzZgłoś komentarz do moderacji

Kiedy można się spodziewać wyników za czerwiec? Pozdrawiam

Odpowiedz

Iwonka886
Iwonka886 | 2016-05-23 10:43 Zgłoś komentarzZgłoś komentarz do moderacji

Witam Serdecznie :) Dziś przyszła do mnie paczuszka z kosmetykami. Ciesze się bardzo i dziękuję.

Odpowiedz

joanna994
joanna994 | 2016-04-22 19:00 Zgłoś komentarzZgłoś komentarz do moderacji

Wczoraj przyszła paczuszka z nagrodą :) Jestem bardzo zadowolona i bardzo, bardzo dziekuję za tak miłą niespodziankę :)

Odpowiedz

czekladka24
czekladka24 | 2016-03-07 10:02 Zgłoś komentarzZgłoś komentarz do moderacji

Kochane Babyonline bardzo serdecznie dziękuję za nagrodę. Zestaw kosmetyków "Sexi mama" jest juz u mnie. Pozdrawiam cieplutko :)

Odpowiedz

deamonius
deamonius | 2016-02-05 23:51 Zgłoś komentarzZgłoś komentarz do moderacji

mam pytanie - w jaki sposób kobitki są informowane o tym że wygrały, w regulaminie jest informacja "Laureaci powiadomieni zostaną o wygranej za pośrednictwem skrzynki profilowej na forum babyonline.pl do 5 dnia kolejnego miesiąca. " - na forum jest tylko prywatna skrzynka, rozumiem że tam będzie wiadomość?

Odpowiedz

anulkla
anulkla | 2015-11-02 10:31 Zgłoś komentarzZgłoś komentarz do moderacji

kiedy beda wyniki za pazdziernik? :)

Odpowiedz

carrie_elle
carrie_elle | 2015-10-07 22:02 Zgłoś komentarzZgłoś komentarz do moderacji

Witam :) Kiedy ukażą się wyniki za wrzesień? Pozdrawiam :)

Odpowiedz

jancia333
jancia333 | 2015-09-08 10:11 Zgłoś komentarzZgłoś komentarz do moderacji

Dziękuję bardzo za wygraną:) czy coś muszę jeszcze potwierdzić?

Odpowiedz

cross240
cross240 | 2015-07-06 14:11 Zgłoś komentarzZgłoś komentarz do moderacji

Witam, czy wyniki za czerwiec już są??

pozdrawiam :)

Odpowiedz
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?