Babyonline.pl
 
 
Rozwiń menu

Naleśniki

| 24.05.2007, aktualizacja: 19.12.2013 | 0

Jeśli dziecko jest uczulone na mleko, zastąp je wodą mineralną, najlepiej gazowaną. Dzięki temu naleśniki będą bardziej puszyste.

separator
Wyślij e-mailem
separator
Oceń :
(0)
naleśniki, alergia, pokarmowa, dziecko

Jeśli dziecko jest uczulone na mleko, zastąp je wodą mineralną, najlepiej gazowaną. Dzięki temu naleśniki będą bardziej puszyste.

Nie martw się, gdy malec ma też alergię na białko jajka – przecież można je w przepisie na naleśniki pominąć. A jeśli dziecko nie może również jeść nic z pszennej mąki? Warto wówczas kupić specjalną mieszankę mąk bezglutenowych – szukaj w sklepach produktów ze znakiem przekreślonego kłosa. Z takiej mieszanki wychodzą naprawdę smaczne naleśniki.

Konsultacja: Edyta Gulińska, dietetyk
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?