Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Paluszki mięsne

Dla dziecka od 13. miesiąca życia

do 40 min.
łatwy
Oceń :
(1)
separator

Paluszki mięsne - składniki

  • 2 łyżki wody
  • łyżka stołowa Nestlé Sinlac
  • 3 czubate łyżki stołowe mielonego gotowanego indyka
  • mąka ryżowa do obtaczania

Paluszki mięsne - sposób przygotowania

Nestlé Sinlac połącz z zimną wodą, dodaj mięso i zagnieć na gładką masę. Z masy formuj małe paluszki. Możesz też obtoczyć je w mące ryżowej. Smaż na złoty kolor na gorącym oleju lub bez tłuszczu na specjalnej patelni, możesz je także upiec w piekarniku.

Paluszki mięsne - dodatkowe informacje

- Danie dietetyczne

separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?