Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Nadziewana papryka

Dla dziecka od 2. roku życia

do 20 min.
łatwy
Oceń :
(0)
separator
papryka, nadziewana, faszerowana, twaróg
fot. © vertmedia Martin R. - Fotolia.com

Nadziewana papryka - składniki

  • papryka,
  • 150 g sera białego,
  • łyżka śmietany,
  • pół ząbka czosnku,
  • łyżka siekanych ziół,
  • sól ziołowa.

Nadziewana papryka - sposób przygotowania

Paprykę umyj, pokrój na połówki lub ćwiartki, usuń nasiona. Ser zmiksuj ze śmietaną, dodaj rozgnieciony czosnek, sól i zioła. Nadzieniem napełnij paprykę. Udekoruj ziołami. Do nadzienia możesz dodać startą rzodkiewkę lub ogórka.

Nadziewana papryka - dodatkowe informacje

- Przepis dla wegetarianina

separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?