Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Pasta kanapkowa z fasoli

Dla dziecka od 3. roku życia

do 20 min.
łatwy
Oceń :
(1)
separator
Pasta z fasoli
fot. kampania Kulinarnie Mocni

Pasta kanapkowa z fasoli - składniki

  • 1 puszka białej fasoli
  • 2-3 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 2 łyżki oleju
  • 1 cebula
  • sól
  • 1-2 łyżeczki pieprzu ziołowego
  • chili 
  • kminek
  • majeranek

Pasta kanapkowa z fasoli - sposób przygotowania

Fasolę zmiksuj z koncentratem pomidorowym i olejem. Dodaj drobno posiekaną, podduszoną na patelni cebulę. Dopraw kminkiem, majerankiem, pieprzem i solą. Podawaj z ulubionym pieczywem. Przed podaniem posyp posiekanym szczypiorkiem lub koperkiem.

Zobacz też inne przepisy na kanapki dla dzieci

Pasta kanapkowa z fasoli - dodatkowe informacje

- Przepis dla wegetarianina



źródło: kampania Kulinarnie Mocni
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?