Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Pasta serowo-jajeczna

Dla dziecka od 12. miesiąca życia

do 15 min.
łatwy
Oceń :
(1)
separator
Pasta serowo-jajeczna dla dziecka; przepis dla dziecka
fot. Edipresse

Pasta serowo-jajeczna - składniki

  • 70 g twarogu wiejskiego
  • jajko ugotowane na twardo
  • 50 g ogórka
  • natka pietruszki

Pasta serowo-jajeczna - sposób przygotowania

Jajko obierz, pokrój, dodaj do twarogu, zmiksuj. Ogórka obierz ze skórki, pokrój w drobną kosteczkę. Natkę pietruszki dokładnie posiekaj. Połącz wszystkie składniki i starannie wymieszaj.

Rada: Podawaj pastę jako dodatek do kanapek lub samodzielną przekąskę.

Zobacz inne przepisy na pasty na kanapki dla dzieci


źródło: Przepis pochodzi z magazynu "Mamo, To Ja"
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?