Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Pasta twarogowo-jajeczna

Dla dziecka od 18. miesiąca życia

do 20 min.
łatwy
Oceń :
(3)
separator
pasta jajeczna
fot. Panthermedia

Pasta twarogowo-jajeczna - składniki

  • 25 dag twarogu
  • 2 jajka 
  • szczypiorek 
  • natka pietruszki
  • 1–2 łyżeczki śmietany
  • szczypta soli

Pasta twarogowo-jajeczna - sposób przygotowania

Jajko ugotuj na twardo, obierz ze skorupki, pokrój w cząstki. Utrzyj razem z twarogiem i śmietaną (możesz też zmiksować lub starannie rozgnieść widelcem). Drobno pokrój szczypiorek i zieloną pietruszkę, dodaj do pasty. Posól odrobinę do smaku. Podawaj do kanapek.

Wypróbuj inne przepisy idealne na śniadanie

Pasta twarogowo-jajeczna - dodatkowe informacje

- Przepis dla wegetarianina



źródło: "Mamo, to ja"
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?