Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Pasta z makreli

Dla dziecka od 18. miesiąca życia

do 10 min.
łatwy
Oceń :
(1)
separator
fot. materiały prasowe

Pasta z makreli - składniki

  • 200 g makreli
  • 200 g półtłustego twarogu
  • szczypiorek
  • pół jogurtu naturalnego

Pasta z makreli - sposób przygotowania

Z makreli starannie usyń ości, wyłóż rybę na talerzyk, rozgnieć widelcem. Twaróg również rozgnieć widelcem. Szczypiorek drobno posiekaj. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj, dodaj jogurt naturalny. Pastę podawaj samą lub z pieczywem.



źródło: Mamo to ja
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?