Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Piszingier z masą krówkową

Dla dziecka od 3. roku życia

do 45 min.
łatwy
Oceń :
(1)
separator
wafle, deser, podwieczorek
fot. Fotolia

Piszingier z masą krówkową - składniki

  • andruty /6 sztuk
  • wielkość mała krówki / 14
  • mleko 250 ml

Piszingier z masą krówkową - sposób przygotowania

Do garnka na wolnym ogniu wrzucamy 12 krówek do tego dolewamy trochę mleka. Krówki rozdrabniamy nożem. Jak powstanie masa to wyłączamy ogień. Jeśli stwierdzisz, że masa jest zbyt gęsta - dolej mleka. Jeśli odwrotnie - dodaj krówkę. Pamiętaj, aby co chwila mieszać masę! Powstałą masą smarujemy andruta.

Sprawdź inne słodkie przepisy


źródło: Kamil Dobosz
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?