Babyonline.pl
 
 
Rozwiń menu

Przepis na zupę tajską

| 31.07.2014, aktualizacja: 07.10.2015 | 1

Aromatyczna zupa o orientalnym smaku zachwyci każdego. Sprawdź, jak łatwo można ją przygotować w domu.

separator
Wyślij e-mailem
separator
Oceń :
(0)

Zobacz inne z serii Dania bogate w kwasy omega-3 - przepisy Moniki Mrozowskiej (5):

Monika Mrozowska zabiera nas do kuchni orientalnej i przygotowuje aromatyczną i kuszącą smakiem zupę tajską bogatą w kwasy omega-3. Zupa tajska to połączenie wszystkich smaków: słodkiego, słonego, ostrego i kwaśnego, dlatego jej smak jest naprawdę ciekawy i wyjątkowy.

Jakie właściwości ma tofu?

Tofu jest źródłem pełnowartościowego białka niezwierzęcego oraz fosforu, wapnia, kwasów omega-3, potasu, magnezu, żelaza i witamin: E oraz z grupy B.

Zobacz, jak przygotować zupę tajską:


Kliknij w obrazek, by wydrukować przepis.
 
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (1)
avatar

mama
mama | 2016-08-03 18:36 Zgłoś komentarzZgłoś komentarz do moderacji

Klikam w obrazek aby wydrukowac przepis i mam salatke z awokado do druku zamiast zupy tajskiej...

Odpowiedz
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?