Babyonline.pl
 
 
Rozwiń menu

Obiad na chłodne dni - fasolka po bretońsku, sałatka i ciasto czekoladowe

| 19.03.2013, aktualizacja: 19.03.2013 | 0

Na wciąż chłodne dni polecamy rozgrzewające menu - fasolkę po bretońsku, sałatkę z orzechami i pyszne ciasto czekoladowe.

separator
Wyślij e-mailem
separator
Oceń :
(1)

Na pierwsze danie proponujemy fasolkę po bretońsku - w lżejszej, zdrowszej, ale bardziej pożywnej wersji - z chudą wołowiną. Nic nie rozgrzewa tak skutecznie!

Wydrukuj listę zakupów

Czytaj też: Zapiekanki - 7 przepisów na szybki obiad

separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?