Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Przepisy na domowe przetwory dla dzieci

Nawet jeśli wekowanie i pasteryzacja były ci do tej pory obce, teraz przekonamy cię, że zrobienie powideł, dżemu i marmolady to naprawdę nic trudnego. A o zaletach przetworów domowej roboty dla dzieci chyba nie trzeba cię przekonywać. Brak konserwantów, sztucznych barwników i aromatów oraz nadmiaru cukru to chyba najpoważniejszy atut dla zdrowego żywienia twoich pociech. Skorzystaj z naszych przepisów a przekonasz się, że następnej zimy dzieci nie będą mogły doczekać się marmolady twojej produkcji. Powodzenia i smacznego!

separator
Wyślij e-mailem
separator
Oceń :
(3)
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?