Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Rybka z koperkiem i bazylią

Dla dziecka od 11. miesiąca życia

do 20 min.
łatwy
Oceń :
(1)
separator
fot. materiały prasowe

Rybka z koperkiem i bazylią - składniki

  • 100 g filetu z ryby (sola, halibut)
  • gałązka koperku
  • 3–4 listki świeżej bazylii
  • łyżka soku z cytryny

Rybka z koperkiem i bazylią - sposób przygotowania

Rybę skrop sokiem z cytryny. Zioła umyj i drobno posiekaj. Kawałki ryby ułóż na folii aluminiowej posmarowanej olejem lub masłem, posyp ziołami i zawiń w folię, zostawiając tylko niewielki otwór. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez około 15 minut.

 



źródło: Mamo to ja
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?