Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Rzodkiewki a la szparagi

Dla dziecka od 2. roku życia

do 45 min.
łatwy
Oceń :
(0)
separator
fot. Fotolia

Rzodkiewki a la szparagi - składniki

  • 4 pęczki czerwonych rzodkiewek o białych końcach
  • trochę masła
  • bułka tarta

Rzodkiewki a la szparagi - sposób przygotowania

Gdy nie masz szparagów, cztery pęczki czerwonych rzodkiewek o białych końcach obierz ze skórki i ugotuj. Odcedź, polej roztopionym masłem i posyp przyrumienioną na suchej patelni bułeczką. 
Nasza rada: Nie próbuj gotować rzodkiewek nieobranych. Wyglądają nieestetycznie i są mniej smaczne.
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?