Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Sok pietruszkowo-jabłkowy

Dla dziecka od 2. roku życia

do 5 min.
łatwy
Oceń :
(2)
separator

Sok pietruszkowo-jabłkowy - składniki

  • jabłko
  • natka pietruszki
  • cytryna
  • banan
  • imbir
  • woda
  • mleko

Sok pietruszkowo-jabłkowy - sposób przygotowania

Jabłko i banana pokrój na małe kawałki i wrzuć do blendera. Do tego dodaj listki natki pietruszki. Skrop kilkoma kroplami cytryny. Dodaj odrobinę startego imbiru. Zalej jedną szklanką wody i 1/4 szklanki mleka. Wszystko zmiksuj.

Przepis nadesłany przez Martynę Piotrowską na konkurs "Smaczne i zdrowe soki dla dziecka".

Wypróbuj inne przepisy na zdrowe soki
Przeczytaj: Jak działa sokownik

Sok pietruszkowo-jabłkowy - dodatkowe informacje

- Przepis dla wegetarianina



źródło: Martyna Piotrowska
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?