Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą

Dla dziecka od 3. roku życia

do 30 min.
łatwy
Oceń :
(1)
separator
Spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą - przepis na obiad
fot. Mamma Mia!

Spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą - składniki

  • 350 g makaronu spaghetti 
  • 50 g rukoli  
  • 50 g migdałów bez skórki 
  • oliwa z oliwek 
  • sól 
  • pieprz 
  • oregano 

Spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą - sposób przygotowania

Ugotować makaron „al dente”, a następnie wymieszać go z suszonym oregano, odrobiną oliwy z oliwek, świeżą garścią rukoli. Doprawić solą i pieprzem. Całość podawać posypaną migdałami utartymi w moździerzu.

Źródło: materiały prasowe Mamma Mia!/ Lux PR

Sprawdź inne przepisy na dania z makaronem

Spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą - dodatkowe informacje

- Przepis dla wegetarianina

separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?