Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Rybne tymbaliki

Dla dziecka od 12. miesiąca życia

do 30 min.
średni
Oceń :
(1)
separator
fot. materiały prasowe

Rybne tymbaliki - składniki

  • 150 g szpinaku
  • 50 g filetu z łososia
  • 50 g filetu z dorsza
  • 2 jajka
  • cytryna
  • masło do smarowania miseczek

Rybne tymbaliki - sposób przygotowania

PRZYGOTOWANIE: Szpinak dokładnie umyj i osusz, drobno posiekaj. Ryby pokrój w niewielką kostkę, skrop sokiem z cytryny. Miseczki do zapiekania wysmaruj masłem. Rybę, szpinak i lekko roztrzepane widelcem jajka umieść w misce i dokładnie wymieszaj. Przygotowaną masę wyłóż do wysmarowanych masłem miseczek do zapiekania. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C
na około 20 minut. Odczekaj kilka minut, przewróć naczynie do góry dnem, zawartość wyłóż na talerz.

 



źródło: Mamo to ja
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?