Babyonline.pl
 
 
  • Dla kogo
  • Pora dnia
  • Rodzaj potrawy
  • Składnik
  • Rodzaj diety
  • Poziom trudności
  • Czas przygotowania
Rozwiń menu

Warzywne słupki zawijane w szynkę

Dla dziecka od 5. roku życia

do 30 min.
łatwy
Oceń :
(0)
separator
26710412.jpg
fot. Edipresse

Warzywne słupki zawijane w szynkę - składniki

  • kilka gałązek selera naciowego,
  • 2 duże marchewki,
  • 8 plasterków szynki,
  • kilka listków rukoli,
  • natka, szczypiorek.

Warzywne słupki zawijane w szynkę - sposób przygotowania

Marchewkę i selera naciowego umyj. Marchewkę obierz ze skórki i pokrój na długie słupki. Gałązkę selera i dwa słupki marchewki owiń połówkami plasterków szynki i przewiąż je szczypiorkiem. Słupki umieść w szerokich szklankach. Ozdób je gałązkami natki i rukolą. Podaj do nich dip przygotowany z jogurtu greckiego zmiksowanego z kiełkami rzodkiewki.
separator
Wyślij e-mailem
separator separator
Komentarze (0)
avatar
X

Logowanie

avatar

Nie masz jeszcze konta ?

Zarejestruj się




Zapomniałeś hasła?